sadaya Kategori

Lambaran Corrugated Polycarbonate

Bumi> produk > Lambaran Corrugated Polycarbonate

10 taun ngajamin Transparan PC palastik hateup Lambaran polycarbonate corrugated pikeun Gedong hateup kamar panonpoé rumah kaca
10 taun ngajamin Transparan PC palastik hateup Lambaran polycarbonate corrugated pikeun Gedong hateup kamar panonpoé rumah kaca
10 taun ngajamin Transparan PC palastik hateup Lambaran polycarbonate corrugated pikeun Gedong hateup kamar panonpoé rumah kaca

10 taun ngajamin Transparan PC palastik hateup Lambaran polycarbonate corrugated pikeun Gedong hateup kamar panonpoé rumah kaca

Katerangan Singkat:

Ngaran barang: lambar pc corrugated
Ukuran lambar: rubak 90cm * panjangna ngaropéa
ketebalan lambar: 0.8-2.5mm atawa ngaropéa
Warna lambar: jelas atanapi warna ngaropéa

panalungtikan
  • Fitur produk
  • Aplikasi has
Fitur produk
barangajen
garansiLeuwih ti 5 taun
Sanggeus-diobral ServiceOnline technical support, Onsite Training
Kamampuh Larutan Proyékbatur
aplikasioutdoor
desain Stylemoderen
Tempat AsalChina, Jiangsu
brand NgaranNilin
Number modelnilin4
ngetikPC
aplikasinu ngeunaan jeung susunan
warnangaropéa
keywordPolycarbnate Embossed Sheet
SurfaceAnti-UV Performance
MOQ100
kauntunganExcellent Transparency
UVUV Protective Layer
  • x-1

  • x-2

  • x-3

Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun

Kami perusahaan sadunya , Dimana waé anjeun aya, kami aya pikeun ngabantosan, janten hayu urang nyambung!

whatsapp