sadaya Kategori

Polycarbonate Embossed Jeung Lambaran corrugated

Bumi> produk > Polycarbonate Embossed Jeung Lambaran corrugated

Pabrik penjualan langsung rumah kaca rumah kaca UV transparan corrugated polycarbonate lambar
Pabrik penjualan langsung rumah kaca rumah kaca UV transparan corrugated polycarbonate lambar
Pabrik penjualan langsung rumah kaca rumah kaca UV transparan corrugated polycarbonate lambar
Pabrik penjualan langsung rumah kaca rumah kaca UV transparan corrugated polycarbonate lambar
Pabrik penjualan langsung rumah kaca rumah kaca UV transparan corrugated polycarbonate lambar

Pabrik penjualan langsung rumah kaca rumah kaca UV transparan corrugated polycarbonate lambar

Katerangan Singkat:

Ngaran barang: lambar pc embossed
Ukuran lambar: rubak 1.26/1.22/1.08m * 50m panjangna atawa ngaropéa
ketebalan lambar: 1.2-2.5mm atawa ngaropéa
Warna lambar: jelas atanapi warna ngaropéa

panalungtikan
  • Produk Video Bubuka
  • Fitur produk
  • Rincian Sareng Data Detil
  • Aplikasi has
Produk Video Bubuka
Fitur produk
Tempat AsalCina
brand NgaranNilin
Number modelJg
sertipikasiISO9001
Minimum Orde kuantitas100 méter pasagi
hargaUSD7-USD8
Rincian bungkusanKertas Kraft,
Waktos pangirimankira-kira 5-7 poé sanggeus narima deposit.
Sarat pamayarandisawalakeun
Kamampuhan suplai500 ton per bulan
Rincian Sareng Data Detil

_DSC1223

f9594b7f919d08c3800f45f28e9063d_proc

ukuranUkuran khusus, 50000mmx1220mm, jsb.
Kabébasan1.2-3mm
ngetiklambaran polycarbonate corrugated
paketPalét


gambaran
● Nami Produk: tikét maskapai termal, pass boarding, pass boarding maskapai
● Bahan: PC
● Ngaran Brand: Nilin
● Warna: ngaropéa
● Ukuran: 50000 * 1220mm Ukuran Adat
● Tipe: Embossing lambar
● Lambang: saé sareng rata
● Packing: OEM packing, packing nétral, Pallets
● Pamakéan: Tangkuban Parahu / hateup / héd / Awnings / Jandela / Panto / Panutup

aplikasi
● Roofing lambar lampu na sunshade pikeun wangunan kantor, department store, hotél, stadion, sakola, puseur hiburan, rumah sakit, ect.
● Skylight, cahaya pikeun koridor, balkon, passages na subway Éntri, walkways.
● Do-It-Yourself (DIY), kere, kanopi.
● kotak lampu Iklan, papan tanda.

Kauntungan kalapa
● insulasi panas sarta tetep énergi.
● Radiasi anti ultraviolét, anti sepuh.
● kakuatan High.

Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun

Kami perusahaan sadunya , Dimana waé anjeun aya, kami aya pikeun ngabantosan, janten hayu urang nyambung!

whatsapp