sadaya Kategori

Lambaran Padet Polikarbonat

Bumi> produk > Lambaran Padet Polikarbonat

Jual panas pc kualitas luhur bahan baku palastik scratch roofing padet sunroof lambar polycarbonate
Jual panas pc kualitas luhur bahan baku palastik scratch roofing padet sunroof lambar polycarbonate
Jual panas pc kualitas luhur bahan baku palastik scratch roofing padet sunroof lambar polycarbonate
Jual panas pc kualitas luhur bahan baku palastik scratch roofing padet sunroof lambar polycarbonate

Jual panas pc kualitas luhur bahan baku palastik scratch roofing padet sunroof lambar polycarbonate

Katerangan Singkat:

Ngaran barang: lembar pc berwarna
Ukuran lambar: 1220 * 2440mm atanapi ngaropéa
ketebalan lambar: 1.5-20mm atawa ngaropéa
Warna lambar: warna ngaropéa

panalungtikan
  • Produk Video Bubuka
  • Fitur produk
  • Rincian Sareng Data Detil
  • Aplikasi has
Produk Video Bubuka
Fitur produk
Tempat AsalCina
brand NgaranNILIN
Number modelPadet-lj-001
sertipikasiISO9001
Minimum Orde kuantitas100 kg
harga1.2-3 USD / KG
paketPalét
Waktos pangirimanNgeunaan 5-7 poé sanggeus resi deposit
Sarat pamayaranRundingan
Kamampuhan suplai3000 ton per bulan
Rincian Sareng Data Detil

1

2

4

ukuran1220 * 2440mm atanapi ukuran khusus
kakandeleun0.25-30mm
ngetikLembar pc padet
paketPalét


gambaran
● Product name: Solid polycarbonate sheet
● Type: Solid sheet
● Bahan: Polycarbonate
● Ngaran brand: NILIN
● Kandel: 4-12mm
● Ukuran: 1220 * 2440mm atawa ukuran ngaropéa.
● Warna: Transparan, biru, parunggu, héjo, opal atawa kelir custom
● palapis UV: Gumantung kana kabutuhan konsumén '.
● Packing: Pallets jeung kertas kraft
● Pamakéan: Tangkuban Parahu / Hateup / héd / Awnings / Jandela / Panto / Panutup / Taman / Sunroom / Pergola

aplikasi
● Project of pelestarian panas sarta waterproofing pikeun rumah kaca, sunroom, taman, jsb.
● Roofing lambar lampu na sunshade pikeun wangunan kantor, department store, hotél, stadion, sakola, puseur hiburan, rumah sakit, ect.
● Skylight, cahaya pikeun koridor, balkon, passages na subway Éntri, walkways.
● Do-It-Yourself (DIY), kere, kanopi.
● kotak lampu Iklan, papan tanda.

Kauntungan kalapa
● insulasi panas sarta ingetan panas.
● Radiasi Anti UV jeung anti sepuh.
● kakuatan High jeung beurat hampang.
● kualitas alus teuing jeung layanan alus.

Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun

Kami perusahaan sadunya , Dimana waé anjeun aya, kami aya pikeun ngabantosan, janten hayu urang nyambung!

whatsapp